gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Muszáj valamit megosztanom veletek! Hetek óta rajongok a "Silla királyság ékköve" című koreai sorozatért, és a sorozat három epizód múlva véget ér. Csak a felétől nézem, de úgy megérintett, mint semmi más már jó ideje.

A VII. században játszódik, rengeteg szálon, politikai intrikák, gyilkosságok, a jók és rosszak harca, csodálatos díszlet, ruhák, a koreai szokások testközelbe hozása... akár ennyi is lehetne, de nem ennyi. Olyan odafigyelést követel, hogy agyam tornásztatása nélkül nem érteném. Olyan mély mondatokat adtak a szereplők szájába, hogy többször vissza kell tekernem, mert minden utalást érteni szeretnék. Olyan szemérmes a férfi-nő közti kapcsolat ábrázolásában, hogy a sok pornográf mocsok után képes vagyok szinte elpirulni, ha két szereplő keze összeér.

Ma nekiálltam kutakodni, találtam  egy blogot, ahol a sorozat rajongói csevegnek, és semmi mocskolódás, se türelmetlen reakciók, se egymás lekezelése... semmi. Együtt van mindenki, mint mi itt, pont úgy. A végén még újra bízni fogok a fajunkban. Talán van remény, hm?  

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr312605082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna033 2011.01.23. 13:39:34

Beírtam a keresőbe, hogy Silla, és rengeteg találatot kidobott. Kicsit nézelődtem, mert felkeltetted a kíváncsiságomat és bánom, hogy nem előbb tudtam róla. Az utolsó pár részt nem érdemes megnézni, nem értenék belőle semmit.Ha máskor is lesz ilyen Cita, amit ajánlanál, akkor tedd meg. Az amerikai sorozatokból elegem van. Profin megcsinálják, végig nézem és a végén jövök rá, hogy a semmit néztem egy órán át.

katya1 2011.01.26. 08:51:34

Én is nézem a sorozatot az elejétől. A palota ékköve is tetszett, az is dél-koreai volt, azóta figyelek, le ne maradjak az ujabb filmekről. A többi sorozat nem nézhető, annyi az akció bennük, belefásultam. Unalmas mindegyik. A Silla nem az. Ma este lesz az utolsó rész, sajnálom hogy végetér.

gagyiwood 2011.01.26. 14:39:43

Ma ér véget a sorozat, az utolsó hármat ma fogom egybe megnézni, két napja rágom a kefét, hogy ne nézzem meg, amit felvettem, de kibírtam. Ma egyszerre az utolsó három rész, és sírhatok végre! Most írtam az mtv1-nek, hogy megkérdezzem, megismétlik-e? Kíváncsi vagyok, a közönségszolgálat válaszol-e? Ha nem, azt is kibírom persze, de rég kaptam ilyen egyszerű és szép érzéseket egy tévés produkciótól. A szépség, ha jön, nem érdemes nézni, honnan való, miért jött, csak örülni kell neki...

katya1 2011.01.27. 11:02:52

Tegnap este végetért a Silla királyság ékköve, és én bőgtem, mint állat. El Haym blogján is megtaláltalak Cita, olvastam az előbb, te is kiborultál. Sajnálom, hogy vége, én is írni fogok a tévének, hogy ismételje meg, de annak is örülök, hogy vagyunk még jó sokan, akik igazi érzésekre vágyunk a tévéből is. Van véleményem nekem is, de El Haym oldalán már nem akarok becsatlakozni, most már felesleges, csak olvaslak titeket. Ha veled dumálnék, írhatok egy e-mailt?

gagyiwood 2011.02.02. 18:36:04

Katyám, a citamica@citromail.hu azért van, már írtam róla többször - ha jól emlékszem -, mert ha csak velem beszélgetne bármelyikőtök, azt nyugodtan megtehesse. Te is, naná!
süti beállítások módosítása