gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Nyaralás majdnem ingyér...

2011.07.27. 11:41

szerző: gagyiwood

Feleim, én a barátaimat járom sorra, utazgatok, aztán pár nap itthon, aztán megint utazgatás. Országon belül, mert sajna egyetlen gazdag barátom se él mondjuk Kubában vagy Japánban. Ettől még a barátaim a barátaim. A barátság nem kér kenyeret. Ingyér van, mondhatni. Egy csésze tea mellett röhögős beszélgetés hajnalig, meg fagyinyalogatós andalgás a belváros bokaficamító kockakövein, ez a barátság. 

Nyár van, végre időm is van, pénzem nincs, külföldre nincs, de barátok megölelgetésére még van, úgyhogy megyek hozzájuk. Menjetek ti is, ha a tenger mellé nem is, azokhoz, akik kedvesek a szíveteknek, hozzájuk igen. Amikor a barátaimra gondoltam, még évekkel ezelőtt, ez a vers gyütt ki belőlem egyszuszra. Nektek is ilyesmit jelent? Remélem, ha nem is ezt, hőfokra valami hasonlót...

 

Jóbarátok

 

 

Ha szólok, jössz, ha szólsz, jövök, nem kutatva a miértet.

Ha kérek, adsz, ha kérsz, adok, nem méricskélve a mennyit és miértet.

Ha csak összefutunk is, nem feledett szavaink újra puha kerekké simulnak.

 

Képzeletben mindig egymás mellett, csöndben, közben összeér a vállunk…

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr683103928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t.zita 2011.07.27. 14:59:49

Ez szép. Sajnos a rohanásban pont erre nem jut legtöbbször idő...Pedig biztosan sokat veszítünk.

t.zita 2011.09.11. 14:20:52

Vége a nyárnak, Cita! Mesélj valamit, kérlek! ( Minden nap idenézünk. )

t.zita 2011.10.01. 10:19:59

Akkor ne nézzek ide minden nap?

fuligula 2011.10.10. 13:49:42

Én is nézegetem a blogot, várjunk vissza!

t.zita 2011.11.08. 23:18:35

Ki tud valamit Citáról? Szerintem valami baj történt, a facebook-on sem válaszol!!!

fuligula 2011.11.10. 13:33:34

Én is attól tartok, hogy valami baj történhetett. Reméljük nem.

t.zita 2011.11.18. 08:18:06

Pont a barátságról írt az utolsó bejegyzésében. Mi, akik idenézünk és a barátainak tartjuk magunkat, ne nyugodjunk bele, hogy nem tudunk róla. Biztosan van, aki tud címet, telefont, nyomozzuk ki, hogy mi van vele, nem segíthetnénk-e valamiben!
süti beállítások módosítása