gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Hír: Kozsót, a szegényt a kiválasztott leány dobta! Mert a művész úr csak telefonon élte a nem is létező párkapcsolatukat. Mennyi ideig élt ez a románc? Két hétig? Nem azt tartja a fáma, hogy a szerelem örök? Hm...

A magyar cölöpök, a hímneműek igen kitesznek magukért! A nyilvánosság előtt keresik igaz párjukat. Érzékenyek, megértőek, a nőt, mint szentet tisztelik, kíváncsiak is a hölgyek emberségére, inteligenciájára, humorára... az csak véletlen plusz, hogy meg is akarják dugni az összes jelöltet. Akit lehet, meg is dugnak. Mert hogy férfiak ugye, akik nem bírnak a vágyukkal. Mindegyik akkora bika az ágyban, a testük, mint egy görög istené, és a szexet napokig is bírják akár. Nincs olyan honi leány, aki ne nedves bugyival nézné a párválasztó show-jukat!

Ezek után nem is értem, miért nem lett igazi holtomiglan-holtodiglan a válogatások végén? Ezek az élő legendák, a férfinem mintahímjei a röntgenszemükkel nem láttak át a hölgyek betonvastag sminkjén, egészen a lelkükig? A hölgyek testét nem kellett röntgenszemmel átvilágítani. A hölgyek ugyanis vetkőztek. Csak azért nem az első percben, mert először be illik mutatkozni. A kézfogások után rekordsebességgel röpültek a ruhák a szélrózsa minden irányába. Csak a hölgyek lelke maradt felöltözve. De azt meg a szuperhősök biztos érzékelték. Hiszen három vééégtelenül érzékeny lelkületű álompasiról van szó. Akkor akiket kiválaszottak, a szerencsés nyertesek miért nem lettek egy életre szóló gyönyörű szeherehelehem részesei? Miért nem lett a három csődör és a három főnyeremény-hölgy az a két fél, amelyek egész életükben a másik felüket keresték, és lám, végre megtalálták? Hol a happy end, a könnyes, zsebkendőt telesírós közös álomélet?

Egyiknél sincs. A nőnemő cölöpök sem találták meg másik felüket, a Nagy Őt, akkor mi siklott ennyire félre? Hm... talán nem is kerestek párt? Talán jó pénzt kaptak a műsorért, meg az ismertségük is nőtt, ami szintén pénzre váltható eredmény? Talán a műsort az elejétől a végéig megtervezték, szereplőválogatással, forgatókönyvvel, stábbal, a közönség igényeit már előre alaposan kielemezve, hogy sokan nézzék? Talán azért, mert ha sokan nézik, a magas nézettség miatt a csatornák még drágábban adhatják el a reklámidőt a műsorok előtt, közben és után? A résztvevőkkel meg titoktartási szerződést írattak alá, nehogy a nagyérdemű rájöjjön, megint hülyét csináltak belőle?

Jó lenne hinni, hogy a szerelemről szóltak ezek a műsorok. Jó lenne. De nem tudok hülye lenni, az IQ-mat kaptam, születéssel együtt adták, visszaadni se tudom, nincs kinek. Marad a kajánság. Hogy legalább röhögni tudok, ha már hinni egy ekkora baromságban nem is tudok. Ja, és az ösztrogénszintemmel is gond lehet. Mert ha egy férfi a nyilvánosság előtt hazudik nem érzett érzelmeket, a férfivoltát pénzért árulja, és ami a legszebb a férfi és nő között, azt kurvaként baszással azonosítja, hát egy ilyen férfitól az én bugyim csontszáraz marad. Remélem, nem bennem van a hiba...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr612312318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna033 2010.09.21. 15:02:40

Szép a neved, Cita. Citaként is, Karmencitaként is. Nem sok lehet belőle Magyarországon. De nem ezért írok. Képzeld, kicsit neteztem, erre a Nők Lapja Caféban is megjelent egy cikk Kozsóról. Az is jó, de a tied kicsit jobban bejön. Azt pasi írta, talán női szolidaritás. Mindkettötöknek igaza van. Ezek a műsorok igazi szégyen! A nézettaségért a csatornák az anyjukat is eladnák. Ha lenne nekik.Lehet, hogy kedvet kapok tőled, és én is irogatni kezdek. Beszállok melléd. Ketten már igazi tömeg vagyunk.

gagyiwood 2010.09.21. 15:09:22

Nem sokan vagyunk Citák, ez tuti. Mert nem csak a nevünk különleges, hanem mi is... És a ketten az már tényleg tömeg. Pont ezért kezdtem el írni. Hogy visszakiabáljak azoknak, akik hülyét csinálnak belőlünk. Kiabáljunk együtt!!! Majd csak meghallanak Pénzéhesék. Mr.és Mrs. Pénzéhes, a bulvár apja és anyja. Akik bármit eladnak, csak hasznuk legyen belőle. Szerencsére a net nem csak nekik kedvez. Nekünk is előnyünk lehet belőle. Jóóó sokan vagyunk , akik ésszel ülnek a gépük elé. Fogunk mi még olyan hangerővel üvölteni, hogy nem lehet nem hallanai a szavainkat, meglásd!

kristofcs 2010.09.24. 15:36:47

Ebben nekem az a szomorú, hogy emberek (nők hm...) benyelik a cukros-mézes-mázas nyalókát, és VALÓDI könnyeket képesek ejteni a műcirkusz gumitökű lovagjaiért.

gagyiwood 2010.09.25. 09:57:12

Igazad van. Sok ember mindent elhisz, amit a tévében lát. Ebből él Gagyiföldje összes alkalmazottja. A cölöpök meg főleg. Mit gondolsz, miért nincs olyan bulvár médium, amelyik igazi kérdéseket mer kérdezni, vagy igazi véleeményt mer írni egy önkreált hírességről? A hazugság úgy fonódik rá az életünkre, hogy lassan megfulladunk alatta... Mármint a saját egyetlen életünket megvédhetjük, de a naaagy , közös életünk hazugsága elől nincs menekvés. Röhöghetünk rajta, kerülgethetjük, mint kutyaszart az utcán, de akkor is része marad a létezésünknek. Inkább a kutyagumi, mint ez!

asztrid90 2010.09.26. 17:58:42

Hát ez elég gáz :)

Krimhild 2010.09.26. 21:10:27

Az ember úgy védekezik, ahogy tud, bár korlátozottak a lehetőségei: nem vesz bulváros újságot, nem nézi a szemét műsorokat, így lassan csak a híradóra korlátozódik a tv nézés, bár azt meg rémhíreknek becézzük, mert üdítő kivétel, ha egy híren mosolyogni lehet... De a gagyi mindenhová begyűrűzik, tehát nem lehet védekezni ellene. Ja, most egy hétig külföldön voltunk, családlátogatáson, újságok és tv nélkül. Igen üdítő és idegnyugtató volt.
Puszigalik
süti beállítások módosítása