gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Bocs, hogy durvának, mondhatni vulgárisnak tűnök. Nem én gondolom így. Sokan mások gondolják így. Sok férfi és sok médiabarom, aki egy nőről, egy híres nőről csak azt látja meg, és azt írja meg, ha a nemisége van a középpontban. Átlátszó mellbimbó, bugyivillantás, elhagyták, plasztikáztatott, terhes, eljegyezték, és kezdhetjük elölről.

Ami kiborított, azt hiszem, tegnap olvastam. Csak időm nem volt kifejteni, most is fáradt vagyok, lehet, hogy csak belekapok a témába. Majd ti tovább gombolyítjátok, vagytok olyan ügyesek!!!

Na, Hugh Jackman feleségéről szólt a fáma. Hogy tizenhárom évvel idősebb a férfinél, ami ötvenöt évet jelent, vagyis szexuális szempontból akár halott is lehetne a barmok szerint! És nem elég, hogy elaggott a hölgy, még nem is egy karbantartott kövület. Se aerobik, se hetvencentis sarkú tűzpiros topán, se fenékrisza. A melle is a sajátja. Az arca meg életének tükre, fájdalmak, örömök lenyomata, nem valami barbie babás mosolygó maszk. És ez a SZUPERCSŐDÖR  hogyan élhet egy ilyen nővel? NINCS NEKI SEMMI ÍZLÉSE??? 

Majd' szétrobbantam! Egy igazi pár éli az igazi életét, az egyik híres, de nem érdekli, ahogy a párját sem érdekli. Nem fekszenek le a gagyiföldi elvárásoknak. Egyszerűen élik a napjaikat, és megtartják magukat maguknak. Ha egy férfi három szemmel néz egy nőre, és a lényeget látja benne, az nem lenne normális? Ki itt a hülye? A kor, amiben élünk, vagy mi, akik nem hagyjuk, hogy mások erőltessék ránk az értékrendjüket? Ami ráadásul nem is értékrend. Egy nőt a nemiszervéért "tartani", az nem értékrend.

Fuligula, most olvastam a kommentedet, hogy Csernus kétféle mércével ítéli meg a nőket. Ja, nekem is itt egy saját kettős mérce. Gyerekkorom óta túlsúlyos vagyok. Nőként ez dupla borzalom. Mintha nem is élnék sok férfi szemében. Pedig nem kértem, hogy feküdjenek le velem. De EMBERKÉNT azért kérhetnék igazi figyelmet, nem? Itt a kettős mércém: sokat bántottak, tele maradtam fájdalommal, úgy ugrottam a Jackmanes cikkre, mint agyonkoplaltatott kutya a pöndörödő parizerhéjra!

Vagytok így ti is, ugye? Hogy valamilyen szenvedésetek vörös köddel ereszkedik rátok, ha olyanok mondanak véleményt az általatok már megélt szörnyűségről, hogy őket meg se legyintette a fájdalom széle sem? Könnyű taccsvonalról üvölteni a focistáknak, mit is kéne csinálniuk azzal a labdával!

Gagyiwood szerint, ha híííres egy férfi, KÖTELESSÉGE fiatal, szexis és persze dekoratívan domborítani tudó oldalbordával körbevillogni a világot. Persze, a csaj nem lehet üres belül. Az ciki. Belső értékei is legyenek. Ha nincs neki, akkor hazudjunk a cickóihoz értelmet is. Ugyan ki derítené ki, hogy a hölgy csak dekoráció? Hiszen egy dekorációnak az a dolga, hogy dekoráljon. Némán állnak ezek a hölgyek  a híííres párjuk oldalán, és hallgatnak. Mint próbababák a kirakatüveg mögött. És mosolyognak a szilikonos ajkukkal zsibbadásig.

Szexis, de üres lehet egy vörös szőnyegen ácsorgó nő, ezt elviseli a Hülyék Világa. Nem örül neki, de elviseli, mert a nő legalább látványos. Ha már nem képes nő lenni, legalább nősténykét remekül beválik. De ha igazi nő, anya és társ és barát a férje számára egy feleség,  DE nem szexis, az már elfogadhatatlan? Ki a fene akar olyan világban élni, ahol csak nőstény lehetek, nő nem, ha nem vagyok bombázó???

Fiúk, segítsetek már! Ha ti sem így láttok minket, nőket, ha nem nőstények vagyunk a szemetekben, akik csak üzekedésre jók, akkor írjátok meg, adjatok reményt, hogy nem is olyan szar a világ, amilyennek most érzem!!! 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr692426459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asztrid90 2010.11.05. 22:46:18

Nem hinném , hogy két lábon járó puncik lennénk(minden esetre érdekesen néznénk ki)a baj az hogy a manipulációt kevés ember ismeri fel....Mindenki rivalizál jelentéktelen dolgokban, mint a pénz , külső, kocsi, gyémántgyűrű és a többi ostobaság.És miért mert a fontos dolgokat megtartjuk magunkba,így azzal nem lehet , ilyen pl. a tudás, az emberekkel való kapcsolat és többi ,ami gagyiwood szerint már csak a nyálas szappanoperák szintjén lényeges...Ez van mind a pénzért... Jó éjszakát:)

Csabesz47 2010.11.06. 10:26:27

Látom, ez most mélyen érint. Igazad van Cita, ami belénk mar, az személyesen érint minket. Itt nem megy az okos megfontolt véleményalkotás. Nyugodj meg, Gagyiwood eszménye nem számít. Mert hamis a velejéig. Én is férfi vagyok, és nem azért akarok párkapcsolatban élni, hogy legyen egy nöstényem saját használatra. Abban igazad van, sok helyen írod hogy nem állunk ki magunkért mi, akik igazi értékrend alapján akarunk élni. Ha kimondanánk sokan, mármint férfiak amit gondolunk, nem lennél ennyire elkeseredve. Mi, akik olvasunk, látunk téged. Téged, nem a külsődet.

AntiChrist™ 2010.11.06. 14:38:20

Szerintem nincs semmi gond Jackman feleségével. 55 éves, és szemmel láthatóan nincs szétplasztikázva - azért is néz ki kb. 50 körülinek.

Azt tegyük hozzá, hogy a hölgy, becsületes nevén Deborra-Lee Furness szintén színész - csak a férj nagyobb karriert futott be, és ismertebb, mint a felesége.
Csak azért mondom, hogy lássuk: Hugh Jackman sem a sarki boltocska pénztárosnőjét vette el, hanem valakit a szakmából. Amivel megint nincs gond, mert hasonló a hasonlót vonzza.

A magam részéről megértem Hugh barátunkat, bár az én feleségem nem idősebb, hanem egy évvel fiatalabb, mint én :)

Naszóval.
Egy kapcsolatban azért a kihasznált, pusztán nemi szervnek tekintett/használt emberen is múlik, hogy ezt hagyja-e. Ez nemtől független: láttam én már nem egy, tartós kapcsolatban, házasságban pusztán fasznak tartott fickót.

Zárásként: ugyan csak a saját nevemben tudok beszélni, de én felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy nem nősténynek, hanem nőnek tekintem a feleségemet, és nem csupán a szex miatt vagyok vele elég hosszú ideje (most októberben ünnepeltük megismerkedésünk 10 éves évfordulóját).

Nekem (és amennyire meg tudom ítélni neki is) fontos, hogy a kölcsönös szeretet mellett legyen nagyjából megegyező értékrendünk, és sok közös vonásunk, érdeklődési körünk - kell, hogy csináljunk, építsünk együtt közös dolgokat, plusz legyenek közös témáink.

Bocs: ez hosszú komment lett :)

gagyiwood 2010.11.07. 17:49:05

Köszi, Chris! Már én is lehiggadtam. Azért jó volt kiírni magamból a fájdalmat és dühöt. Mindig jó. A ti kapcsolatotok igazi. Gondolom, meg is dolgoztatok érte. Akkor ki is érdemeltétek. És az természetes, hogy mindenki magából indul ki.Te nem lehetsz sokszor megbántott nő, én nem lehetek igazi kapcsolatban élő férfi. Jó ez így. Örülök, hogy hosszan írtál, mert szívből írtál. Jólesett...

Deothora 2010.11.08. 10:09:16

Szia!
Már egy idje olvasgatom a blogodat és tetszik.
Ami a mostani témádat illeti: Ez az egész gond, sajnos több rétü és sokkal nagyobb horderejü dolog mint gondolnánk: Ez kezdödik az emanciápcióval és valahol a szépség iparon keresztül az önbecsülésnél és a társadalmi értékek ill. megítélés amortizációja fele végzödik.

Csak röviden hogy mire gondolok: mi nök eléggé sokat kellett hogy küzdjünk azért, hogy nyílvánosan is elismerjék azt ami már ezer évek óta tény volt: egyenlö partnerei vagyunk a férfiaknak - PARTNER kihangsúlyozva. Most lehetne itt taglalni a történelmi, vallási és társadalmi változásokat amik a nök elnyomásához vezettek, és bizonyos társadalmi torzulásokhoz, de most itt nem ez a cél. A lényeg a század elejétöl - amikor még az orgazmust megélö nöket a pszcyhiátriára utalták be mint beteget- elértünk alig 90-100év allatt a "pléjmétekig".Kicsit túl löttünk a célon úgy gondolom.
Tudom furcsa lesz a példa de én kicsit párhuzamot vonnék a biblia 40évig sivatagban koborló népe és a nök között, ugyanis a nagy szellemi - sokszor testi - elnyomás után, mintha sokunk nem tudna mit kezdeni ezzel a nagy szabadsággal, ami mára már kicsit a szabadossággal lett egyenlö.
Mondjuk ki ne kerteljünk: kurvák mindíg is voltak és lesznek, csupán a társadalomi megbecsülésük nem volt mindíg ilyen nagy.
Mert arról sok helyen írna a címlapon ha X.Y. letolta a bugyiját...viszont ha pl. egy sportoló valami kimagaslót teljesített, arról maximum apró betüvel a sport "fél oldalon" olvashatunk.
A társadalmi értékrend eltolódot nagyon a nemiség felé. Egy szakember egyszer úgy fogalmazott hogy a mostani társadalom "hiperszexualizált" ami kb. annyit tesz hogy ömlik ránk a szex mindenhol és minenhonnan, mindegy hogy akarjuk-e vagy sem. És mert, ekkora - ugyan vitatható de - értéket képvisel a társadalomban, hát elkzedtek az emberek ennek a mesterségesen kialakított értéknek megfelelni...amire aztán késöbb egész iparágak telpedtek rá.

Ha ma egy 165centis 75kilós nö azt mondja: " köszönöm jól érzem magam így ahogy vagyok" értetlen pillantásokat, de legalábbis harsány röhögést vált ki sokakból.
Tragikus hogy nem vesszük észre az átverést...nem látjuk hogy, a szépséggel és ifjúság aranyával kecsegtetö bödön egy olyan szivárvány lábánál van, amit a szépség ipar moguljai festettek fel a mi látóhatárunk egére.
Mesterségesen kreált nök, ideálokat kergettetnek a nökkel és férfiakkal, mert aki elégedett, az NEM FOGYASZT!Most pedig sikeresen elérkeztünk egy nagyon nagyon fontos kulcs szóhóz: FOGYASZTÁS.....FOGYASZTÓI TÁRSADALOM! És itt van az a bizonyos kutya elásva: ha a férfiakat nem bombázzák retusált, eltorzított nöi ideálokkal, akkor bizony meglátják a párjukban a NÖT és nem csak a vaginát...ha a nök elégedettek magukkal,összhangban vannak a külsö és belsö világgal - igen ezek azok a bizonyos kisugárzás néven emlegetett fenoménért felelös tényezök- akkor nem csak meghódítani, hanem megtartani is tudnak egy férfit, és nem csak mint dekoráció és mint átmeneti "sperma tároló edény"...
Viszont (!) egy elégedett nö, nem fog kenceficéket venni, nem fog fogyasztó tablettákat zabálni, nem fog kés alá feküdni és..és..és.....na de akkor miböl élne ez a rengeteg multi???...
A reklám és piackutatásra egyesek szerint több pénz megy ki mint, a rák ellenszerének megtalálására...- no komment.
Manipulálva vagyunk, tudat allatt, felett, mellett minden hogyan...csak sajnos kevesen jönnek rá erre, de azok közül is akik erre rájönnek sokszor túl késön (pl. azok az ötvenes férfiak akik lapátra teszik a feleséget, családot egy punci miatt, aztán pedig alig pár év múlva már mégiscsak vissza csinálna mindent)
De megint a téma ösvényére vissza térve: egy fontos és el nem hanyagolandó tényezö, az önbecsülés! Amíg az egyik elvállal két müszakot és mellette egyetemre jár, addig a másik "Évában" feszít valami olcsó napilap cím oldalán és arról áradozik hogy ö mindíg is ezt akarta csinálni soha, semmi mást...Sajnos sok nö van, aki saját magát egy puncira degradálja le, de ök mindíg is ott voltak az emberi társadalomban és a történelem szinterén is - gondoljunk csak a francia királyok "állmi szeretö" státuszára és stb. csupán /ami egy kicsi de fontos különbséget jelent/ a férfiak maguk is megtudták ítélni hogy, mire ill. kire van szükségük, de úgy látszik hogy a mostani fogyasztói gépezet - amely globálisan mindenhol dübörögve gyür maga alá mindenkit- nagyon igyekszik ezt a fontos tulajdonságot mindenki fejéböl kimosni/verni/vésni stb.

Egyröl azonban mindenki megfeledkezik: az emberi tényezöröl... mert a szíve mélyén (és ez is mindíg így volt amióta világ a világ) mindenki egy társra vágyik, és arra hogy szeressék ( öt az emberi lényt, nem pedig a csillogást, villogást, hírnevet és pénztárcát stb.).

Talán ide passzol: nem rég néztem egy dokumentum filmet, egy strici életéröl volt benne szó. A férfi egész életében megalázta a nöket és valóban csak puncinak tekintette öket...élete vége felé, volt nagyon sok pénze, nagyon sok punci körülötte, de halála elött azt nyilatkozta egy interjúban: egész életemben rosszul bántam a nökkel és most nincs senkim, aki öszíntén átölelne...alig pár hónap után felakasztotta magát a saját box studiójában...ki tudja talán a nök csendes bosszújának is lehet ezt mondani...legyen most ez a végszó mert szerintem ebben úgyis minden benne van.

Bocsi ha túl hosszú lett így az elsö kommentem:)

gagyiwood 2010.11.08. 13:32:44

Üdv, Deothora, örülök, hogy velünk vagy.És hosszú ugyan, amit írtál, de elkaptad a lényeg grabancát. Alaposabban, mint én. Én inkább elindítok egy gondolatot, aztán elérek addig, amíg... ti meg folytatjátok. Ha kell, magatokban, ha kell, le is írva. Neked is eljött a "kiírom magamból" pillanata. És a Szent Fogyasztás fontosságát jól elkaptad. "Fogyassz, lehetőleg többet, mint amire lehetőséged van", ez a világunk első törvénye. Erre nem csak iparágak, hanem ideológiák is születtek. Naná hogy hülyének néznek minket! Harcolni, a sodrás ellen lapátolni elég fárasztó. Frusztrál is. Még sincs más út, mint az ellenállás útja. Örülök, hogy ugyanazt az ösvényt tapossuk...
süti beállítások módosítása