gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Tudjátok, ez azért érdekes. Mármint a Hajdú-Sarka páros nem, de a hír mögötti tartalom már igen. A hölgy kiment volna Spanyolhonba fotózkodni, lévén modell volt, mielőtt eltartott feleség lett volna. Mert most már ez a státusza: eltartott feleség. Eddig ündi-bündi volt minden, édelegtek a nyilvánosság előtt, jött a két lurkó, és az ország gyönyörködhetett a hölgy pocakjában, aztán a szülésről könnyes beszámolók, aztán hogyan fogyott le a friss anyuka... az össze nevetséges tény, amelyeket mintha nem élt volna meg már milliárdszor minden egyes pár az idők kezdete óta. Hírek, amelyek nem hírek. Ez nem újdonság. Mármint, hogy cölöpjeink a cukormázas életüket megpróbálják leszuszakolni a torkunkon. Én nem néztem meg a képeiket, nem tudom, hogyan fogyott le Katácska, a gyerekek képeit se láttam, de a szalagcímekből így is többet tudok a pár életéről, mint amennyi infóra vágytam volna. Hajdú Pétert egyenesen visszataszítónak találom. És nem is a mangalica külseje miatt.

Most viszont eljött a sarkakataság pillanata. A kitartott feleség, akinek apa megtiltja, hogy elmenjen fotózkodni. Mert ő hogyan is lenne meg kis családja nélkül két hétig! Asszony pajtás meg, nem megy. Apa nem engedi, akkor nem megy. Mert a család bukszája apa kezében, illetve zsebében van, és ő szorosan rajta tartja a kezét a buksztárcán.

Én, személy szerint nem értek egyet azzal, hogy egy nő, aki nemrég szült, utaztassa a csecsemőjét, és bébiszitterrel vigyáztassa a kicsit, amíg őt szexi képeken meg nem örökítik az örökkévalóságnak. Nem helyes, mármint szerintem. De ettől még úgy érzem, a döntés a nőé kellene hogy legyen. Lévén az ő életéről van szó. Apa meg várhatna két hétig. Ahogy anya vár az elfoglalt apára, aki jóóó csomóóó időt nem tölt otthon, hiszen építgetnie kell csodás tévés karrierjét. Ő építhet, anya nem. Apa lehet sikeres, és FŐLEG független felnőtt ember, anya nem lehet. Talán, majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek. És akkor is jobb lenne a modellkedés helyett valami TISZTES POLGÁRI  foglalkozást keresnie. Ezt mondja apa, miközben az asztalra csap jó nagyokat. És szorítja a bukszáját kifehéredő ököllel. 

A sarkakataság fogalom. Sikeres, gazdag pasik fiatal, szexis feleséggel, akit a férjurak tartanak el. És megmondják, mi is a tuti az asszonykának. Legyen mindig szexis. Kondi, masszázs, szolárium, fodrász, drága ruhák, kényelmes élet... rövid pórázon. És mindig találnak olyan fiatal és szexis nőt, aki megteszi nekik azt a szívességet, hogy lemond saját lénye fontos részeiről. Nem sajnálom Sarka Katát. Nem is röhögök rajta kaján fejjel, hogy most aztán jól megkapta! Ő vállalta a sorsát, és meg is kapta. És van rá esélye, hogy a mostani durci a párjával még sokszor meg fog ismétlődni. Mert a jómódnak ára van. Mindennek van, mért pont a luxus életnek ne lenne? Mert ugyan mindenük megvan, amit pénzen venni lehet, én mégsem élnék a sarkakataság állapotában, az biztos! Van akkora ár, ami nem éri meg a terméket, aminek birtokába jutok...   

Végre rájöttem, illetve blog.hu szerkesztői megmondták, hogyan tudok linkké tenni egy hivatkozást. Itt a honlapom címe, ezen most kipróbálom. Nálam, a fő-fő bénánál sose lehet tudni... www.szerelemhajlitas.eoldal.hu

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr642380298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna033 2010.10.19. 08:42:14

Ez a házaspár nekem is csípi a szemem. Főleg a férj. Hajdú most is bebizonyította, hogy milyen ember. Diktál- Mindenkinek, még a feleségének is. Iszonyú nagyképű ember! De igazad van Cita, a Kata akarta őt, akkor akarja most is. Ök nem számítanak. A médiában igen, máshol nem. A sarkakataság lényegét viszont jól elkaptad. Ahogy szoktad. Adsz gondolkodni valót, ugye tudod?

asztrid90 2010.10.19. 15:16:22

Erről a végszóról a közgazdaságtan jut eszembe...Mégpedig a hasznosság ( = a jószág ( jelen esetben Hajdú Péter) szükségletkielégítő képessége) és a rezervációs ár (az az maximum ár amit a fogyasztó (Sarka Kata) még hajlandó kifizetni a termékért (= egy jobb életért, pénzért, ruhákért,börtönért)...

Cody UK 2010.10.19. 18:20:15

Hat abszolut egyet ertek @asztrid90 hozzaszolasaval. Ez igy korrekt megnevezes. Igen fel vetodik a kerdes hol van akkor az egyenjogusag,egyenloseg es donteshez valo jog? Ha mar sikeres vagy es meg mellete szexi es modell akkor tied a vilag, de ha mar bejon egy ferj jelolt es gyerekek akkor mar egy senki vagy aki edobta a lehetoseget magatol es ez azt jelenti akkor kussolnod kell, es minden ugy lesz ahogy a ferj Hajdu mondja. Hat azert ez nem igy van szereintem,ha a feleseg Kata elakarja vallalni a felkerest akkor hadd tegye mar hisz tenyleg az o elete. Szoval kicsit magbiztosabbank kellen lennie es ratartibbnak. :)

gagyiwood 2010.10.20. 11:34:57

Na, ugye, ügyes vagyok????? Végre linket tudok csinálni egy hivatkozásból! Gondolom, ez semmi egy profi számítógép zsonglőrnek, de nekem akkor is sikerélmény, na!!!
És örülök, Cody, neked is, meg neked is Asztrid, mert egyformán gondolkodunk. Ez a házaspár nem számít, de ami a téma mögött van, az már igen. Ahogy kiszolgáltatottá válhatunk egy csettintéssel. Akit szeretünk, annak óriási a felelőssége, hogy ne éljen vissza a szeretetünkkel, és ne használja ki. Mi meg szeressünk, de egyenrangúként, ne alázatos rabszolgaként... Hm, erről talán egy igazi bejegyzés is lesz, mert valami elindult bennem. A tea, amit az előbb ittam, az akar kijönni? Az is, igen. De szavak is jönnének...

kaltib 2010.10.20. 15:33:30

Sziasztok!Olvasva az összes írást, eddig számomra ez volt a legkeményebb,mármint a dolog amit közöl!sajnos ez a sarkakataság nem csak sztárvilágban van így, vannak etnikumoka hol a régi törvények, azt követelik meg, hogy a nő nem lehet egyenlő.Ez undorító.Házaspár-gyenlőség-kiszolgáltatotság-döntésjog-tisztelet EGYFORMÁN!!!

Cody UK 2010.10.20. 22:55:01

@gagyiwood: igen valoban ugyes vagy es gratulalok. Hajra!! :)
süti beállítások módosítása