gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Pár napra elutazom, Bécsben, a könyvvásáron próbálom a legújabb könyvemet eladni egy érdeklődő angol vagy amerikai kiadónak. Németül már megjelent, de a kiadóm nem viszi túlzásba az én karrierem szekerének előrefelé tologatását. Magyarán tojik rám. Magára nem tojik. Ki gondolta volna, mi?

Két hírt tennék egymás mellé: az egyik, hogy visszagyüvik a ValóVilág akárhányadik akármije. Mi is ez, sorozat? Vagy ugyanaz a mocsok, megújulva azzal, hogy igazi cölöp-celebek fognak ránk bámulni/fingani/pofákat vágni, és egymással fognak veszekedni/kefélni/ündibündin társalogni? Alig várja az elhülyített magyar átlagember, hogy mások szájába bámulhasson. Mi is a magyar? Az, aki böfögve vedeli a sört, zsidózik közben, meg cigányozik is, és töltött káposztát zabál a töltött káposztához. Mert ha a kereskedelmi tévék egy VallóVinnyorgó formájú kupac kakit dobnak az arcunkba, akkor ezt gondolják rólunk. Hogy nincs eszünk. Ízlésünk sincs. Tartásunk meg főleg nincs. Eszünk, alszunk, szarunk. Ennyik vagyunk mink, a bumfordi barmok.

És ha itt a másik információ, hogy Vágó Istvánnal szerződést bontott az egyik ilyen, velünk oly nagyon törődő kereskedelmi csatorna, akkor duplán él a gyanú bennem, hogy állatoknak néznek minket. Vetélkedő, amit egy értelmes, jó dumájú, beszélgetni is tudó férfi vezetett, az nem kell. Akkor a férfi sem kell. Nem hoz hasznot. VelőVirág viszont kell. Igazi hiányt pótol a villa-lakók sok-sok okossága, embersége, humora és akármije.

Én magam nem is értem, hogyan tudtam eddig levegőt is venni Bunkó-Benkő, a lantpengető csodalény löttyedt fenekének látványa nélkül! Ő maga a BULVÁR. Két lábon jár, beszélni is tud, mégse több a képernyőn, mint eleven emlékeztető: ilyenek NE legyünk! Talán erre jó a Való(tlan)Világ(átverés). Ilyennek lenni, vagy nem ilyennek lenni, ez itt a kérdés! És jó kérdés. Az csak a gond, hogy akinek a szíve nem csak arra való, hogy pumpálja a vért, hanem érezni is szok' vele, az ValóVelő nélkül is tudja, nem ez a létezésének lényege. Akik meg becumiznak ilyen gusztustalan magamutagatós, hazudozós műsortalan műsorokat, azok soha nem kérdezik meg maguktól: miért hagyom én magam törpévé töpöríteni?

Végső summázat: ValóVulgár nem kell a nézőknek, mert aki tudja, hogy nulla a műsor, az tudja, aki meg nem tudja, most se fog rájönni.  A csatornának kell csak a ValóCsaló. Hogy legyen miből milliókat kifizetni a vezetőinek minden hónap harmadikán. Mi meg vagy felháborodunk rajta, vagy kiröhögjük. Én az utóbbira voksolok...     

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr992457613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna033 2010.11.18. 18:51:33

Amit itt összehoztál, az valami frenetikus! A Való Csaló tényleg undorító. Én nem néztem annak idején, mert a reklámjától hányingert kaptam. És most megint undorodhatok. Nem tudom, de mások helyett is szégyelem magam. Pedig nem is én csinálok ilyen szemetet. De ha mások csinálnak, akkor ilyen az ember. Tudom, hogy ez nem igy van, mégis zavar. Majd próbálok nevetni rajta. Veled Cita, talán menni fog.

TiaMaria 2010.11.19. 11:06:42

" Az, aki böfögve vedeli a sört, zsidózik közben, meg cigányozik is, és töltött káposztát zabál a töltött káposztához. Mert ha a kereskedelmi tévék egy VallóVinnyorgó formájú kupac kakit dobnak az arcunkba, akkor ezt gondolják rólunk. Hogy nincs eszünk. Ízlésünk sincs. Tartásunk meg főleg nincs. Eszünk, alszunk, szarunk. Ennyik vagyunk mink, a bumfordi barmok."-----------------------------> Na ezt pl KIKÉREM MAGAMNAK mint MAGYAR!

Én pl. szeretem a töltött káposztát, és igen ennék szívesen töltött káposztát káposztával,mint pl. BigMac-et vagy hasonló MC szemetet...nem tudom hogy ez miért gáz?

Ami a cigányozást illeti: nyílt "titok" hogy az embereknek mi a bajuk a cigányokkal, söt nem csak a magyaroknak hanem nézz szét a világon mindehol ahol ök felbukkantak ugyanaz a reakció rájuk a franciától, a svédtöl, a kandaitól, az osztráktól a németeken át, az amerikaiakig....tehát ha ez nem elég feltünö akkor mi?...miért mindíg a "mi készülékünkben" kutassuk a hibát, amikor a hiba nagyon is egyértelmü?....Azért nehogy már a nyúl vigye a puskát kedves Cita!

Ami a Való (gagyi)Világot illeti: a csatornának jobban megéri egy pár idiótát összezsúfolni egy bodegában, mint pénzt kiadni új sorozatokért, vagy valami értelmeset forgatni....ez semmi más mint pénz kérdése!

Na de amikor már a legelsö széria ment akkor is megtaláltam a´távirányítón a gombot amivel tovább kapcsoltam vagy ki kapcsoltam a Tévét!

Cita megnyugtatlak nem csak a magyarok között van az a tipikus sörözös, hagyma szájszagú, fehér trikos proli...hanem minden nemzetnél fellelhetö egy pár példány belöle. Ezért is nem értem hogy olyan értelmes emberek mint te, miért mocskolják a saját népüket?
Pont ilyen önmarcangoló és ön lealacsonyító irások is azok, amik még segítenek is az általános depresszió és a "szégyellem magam mert magyar vagyok" identitás megtartásában és felépítésében!

Igen abban igazad van hogy sz.arral dobálnak minket a médiából - de megnyugtatlak a nyugaton sem mennem minöségibb müsorok, föleg nem az RTL által átvett csatornákon- de ahelyett hogy, azt mondjuk biztos erre van igény, inkább adjunk tippeket a másiknak hogy, hol talál valami értelmeset!
Ami meg az elözö hozzászólót illeti: nem elviselni kell, hanem átkapcsolni keresni valami értelmeset, vagy kikapcsolni és, olvasni egy jó könyvet, estleg játszani a gyerekkel, vagy mondjuk keresel egy játékot az interneten, vagy neten is van számtalan érdekes dolog....a lehetöségek széles tárháza áll elöttünk, ha ki akarunk törni a Való(tlan) Világból...

asztrid90 2010.11.19. 12:58:49

Szia Cita néni! Nem kívánok sok szerencsét a könyvvásárhoz , mert ha nő kívánja akkor az nem szerencsés...( legalábbis ez a tapasztalatom)

fuligula 2010.11.20. 13:06:55

Az a baj, hogy már pornózni is lehet egy vasútállomáson, a "Médiahatóság" engedi, hogy ilyen szemetek folydogáljanak a független,szabad média oltárán. A VV beharangozója pedig sárba tiporja az idősek amúgy is sokak által megcsonkolt méltóságát.

gagyiwood 2010.11.22. 09:26:29

TiaMaria, ne aggódj, én is imádom a töltött káposztát! Naná hogy! Ez csak olyan általánosítás akart lenni, hogy ne kétdimenziósnak nézzenek minket. Hogy van, és mindenkinek van saját identitása. És hogy ne etessenek minket mocsokkal. Én nem fogom nézni, eddig se tettem, de sokan nézni fogják. Tudom, az ő döntésük, de ettől még nem kisebb mocsok így befolyásolni a nézőket. Én olvasok inkább, meg jókat beszélgetek barátokkal, meg írom a könyveimet, meg... sok minent lehet tévé bámulás helyett tenni. De az akkor is fájni fog, hogy a média mit művel az emberekkel. Nem tudom nem észrevenni. Ahogy Fuligula, te is írod, hogy árad a mocsok még a tévén kívül sem vagyunk biztonságban. És a gyerekeink, akik minden okádékságot megnézhetnek, mert a net rájuk zúdítja? Meg a reklámok hazugságai? Meg az álerkölcsök hamissága, mögötte a szex és a pénz valódiságával? Iszonyú, ami folyik! Én kiírom magamból, nekem így könnyebb. Biztos, nektek is megvannak a menekülési útjaitok. Azért jó, hogy itt néha összetalálkozhatunk.
És Asztridom, kösz a bátorítást. Amiért mentem, elintéztem. És azt is tudom, nem hagyom harc nélkül, ami történt. Talán majd mesélek róla...

Csabesz47 2010.11.24. 18:32:00

Én tudok röhögni az ilyen szeméten, kivül maradok rajta, nem húzom fel magam, de ettől még igazad van Cita, ez szemét. A melóhelyemen sokan nézik, csámcsognak rajta. Kiváncsi vagyok, ha értékesebb műsorok mennének, azt is néznék? Ha jól emlékszem, gyerekként színvonalas műsorok voltak, azt is nézték az emberek. Mindenki fáradt estére, lerogy a fotelbe, aztán bámul. Amit adnak, azt bámulja. A média rohadjon meg, hogy elvette az emberektől a szép estéket. Benő Dániel ráncos teste nem szép. Voksán Virág műmelle sem az. Győzike meg gyengeelméjű. Őket nézem, vagy őket nézem, jó kis választék. Vagy a helyszinelőket, ami már unalom a köbön. Olvassunk inkább!

drobegan 2010.12.06. 09:11:55

@TiaMaria:
szia Tia.Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a 'cigányozást' valóban nem a magyarok találták fel. Ehhez idézném Honoré de Balzac 'Goriot apó ' c. könyvéből, ami 1926-ból való: 'nagy gazember az, képes lenneaz édesapja csontjaival dominózni; zsidó, arab, görög, cigány egy személyben'. Ezek a 'jelzők' már akkor szitokszóként voltak használva. Valamiért....

gagyiwood 2010.12.08. 16:33:29

Üdv, Drogeban! Remélem, mást is gondolsz a gagyiságról, mint a cigányozás miértjét? A bunkó cigánytól én is félek. De a cigányság nem büntethető azokért, akik nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni. 9évig tanítottam cigány suliban, a gyerekek, gyerekek, ha esélyt kapnak, akkor emberek akarnak lenni, nem cigányok. A vallás, az etnikum másodlagos az emberség mögött. A kormányzat meg a második világháború óta olyan cigány politikát folytat, ami nincs is. Segélyezni marhaság. Az lesz belőle, ami lett belőle. De az igazi megoldást senki nem meri felvállalni, mert igazat senki nem mer mondani. Az én srácaim a suliban imádni valóak voltak. Olyan őszinte szeretet kaptam tőlük, amilyent sehol máshol. Baromi nehéz meló volt, imádtam mégis. ha nincs a barom vezetés, még most is ott dolgoznék, ez tuti! A cigányság nem felelős semmiért. A zsidók se pénzéhes szemetek, a buzik meg nem beteg állatok. Ha ilyen kétdimenziós lenne a világ, mindenki előbb-utóbb egy kiirtásra szánt kisebbség tagja lenne. A szemüvegesek, a kövérek, a túl öregek, a büdöset fingók... ez a diktatúra. Ocsmány államforma. Ha dühösek vagyunk, cigányozzunk, azért, hogy csökkenjen a dühünk, egye fene, de rugdosni ne akarjunk. Ahogy a cigányok se támadjanak ránk, ha berágnak ránk. Így lehet egymás mellett élni élhető életet...

drobegan 2010.12.09. 17:23:24

Igazad van cita, én sem gondoltam Balzacról, hogy szabadidejében cigányokat rugdosott volna :D.
Igazából ami sokakat zavar az ún parazita életmód, amit a jóléti társadalmak 'kifejlesztettek' a szociális hálókon keresztül. Bár ez elkerülhetetlen volt, mert míg az USA-ban 1700-ban az ország lakosságának 97%-a foglalkozott mezőgazdasággal, 2005-ben mindössze 1%-a, azaz 3 millió. Hát lássuk be a többezer éves kétkézi mesterségek megszünése után globális unalom ütötte fel a fejét világszerte, hiszen - lássuk be - az ipar legtöbb ágazata nem annyira fizikum-igényes, mint kaszálni-kapálni. A segélyekre alapuló tömeges parazita életmód megjelenése csak a jóléti társadalmakban látványos, Szomáliában természetes...

gagyiwood 2010.12.10. 12:41:04

Drogim, ugye hívhatlak így? A parazita életmód ma divat. Bőrszíntől, vallástól, neveltetéstől függetlenül egyre többen akarnak másokon élősködni. Harmincas fiatalok a szüleiken. Politikusok az átvert támogatóikon. Munkanélküliek, de munkára képesek az államon. Férfiak nőkön, nők férfiakon.
Ahogy az is divat, hogy az erkölcs nincs is. AMIT AKARSZ, AZT SZEREZD MEG. DEMOKRÁCIA HELYETT DIKTATÚRA... csodás változás!!! Ha a Marsról tudnám figyelni, amit a fajunk művel, érdekfeszítő lenne, de innen, belülről figyelve már nem mindig megy a vigyorgás. Azért próbálkozom. Rendületlenül...
süti beállítások módosítása