gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Magyarország is hétmérföldes csizmában rohanva próbál csatlakozni a Gagyiwood által elterjesztett  tömegtájékoztatási módszerekhez. Olyasmikről is tájékoztatják a tömegeket, ami vajmi keveseket érdekelne, ha lenne mit nézni. De nincs. Akkor aztatat nézzük, ami van. Pont. Mert minket, kérem szépen, egyszerre tájékoztat és szórakoztat a média, mert most ez a menő. A hazug őszinteség. Azt, hogyan főznek hírességeink, akik persze sose nyúlnak a lábosba azzal a fakanállal, amit az előbb kóstolás címén lenyaltak. És beszélgetnek lazán a vendégeikkel, őszintén, sose káromkodva, sose cigányozva, sose gyurcsányozva. Lazán, jópofán, olyan "jaj de nagyon spontánok vagyunk mink itten" pillantásokkal. Mert ők ugye nem is törődnek azzal, hogy a kamera mindent vesz. Mert ők PONT ilyenek akkor is, amikor nincs ott egy kamera sem. De jó nekik! Én nem ilyen vagyok. Ha együtt kajálunk barátokkal, ráncosra gyűrt fejjel röhögünk mindenen, cikizzük egymást, nem figyelünk arra, szalonképes-e, amit mondunk, mert szívből jönnek a szavak. És a kaja közepén nyögve kigomboljuk a nadrágokat, szét ne durranjunk. És politizálunk is, ha előjön a téma. És disznó vicceket is mondunk, ha úgy alakul. És berekedünk a sok röhögéstől. És az arcunk sminktelenül ficánkol a jókedvünk alatt. És egy óra után nem állunk fel, mert lejárt az adásidő, hanem addig maradunk, amíg kockásra nem üljük a seggünket, és újra megéhezünk. Mi így főzőcskézünk. Ha melegszendvics a menű, akkor is.

Aztán párt se kamera előtt keresünk. Bezzeg a tévében! Naponta egy új jelölt, tökig kisminkelve, stylistok által öltöztetve, a jelöltek összeeresztve, hadd tépjék egymás haját, és kötelező a meztelenkedés, de persze a csak a hölgyek dobálják ki a felsőjüket a kamera hatókörén kívülre, és jééé, egyik hölgy melle sem ereszkedett meg. Se narancsbőr, se öt deka háj. És mindegyik szétteszi a lábát már az első randin. Mert csak egy randit kap, hogy megmutassa, milyen ember is, az pedig nem megy. Egy randi alatt csak a nőt lehet megmutatni. Meztelenkedéssel. Ami nem a nézőkre tartozna. Mert ugye, ez nem egy pornófilm. Úgy mutatnak meg mindent, hogy nem mutatnak meg mindent. Nehogy megbüntessék a tévécsatornát, mert megsértette az illemet! Azt az illemet, ami már nincs. Félig-valamit kapunk. Mint a virtuális szex, van is, meg nincs is. Ennél a hazug szarságnál még egy pornófilm is őszintébb! Ott legalább tudom, ha bejön egy duzzadó gatyájú férfi, és csatlakozik a kanapén a semmiről beszélgető két kurvás külsejű nővel, perceken belül szeretkezni fognak. Pemier plánban. Azt kapom, amit ígértek. 

A valóságshow is visszatér a honi tévék képernyőjére, mert levegőt se kaptunk az utóbbi években, amikor nélkülöznünk kellett, hogyan próbálják a névtelenségből a hírnévbe fingani, segget vakarni, paplan alatt nyögve dugni, egymásnak ocsmányakat mondani a villalakók. Kell ez, mint egy falás kalács a népnek! Mert mi is ilyenek vagyunk ám itthon! Orrot túrunk naphosszat, akkor is mocsokságokat mondunk a családtagjainknak, amikor semmi bajunk egymással, ki akarjuk túrni egymást... bárhonnan, csak túrni lehessen, és ha fáradtak vagyunk, ha nem, szexelünk. Ja, és veszekszünk. Állandóan. Nincs béke, nincs olvasgatás, nincs netezés, nincs közös ebéd vasárnap, beszélgetéssel. Csak a cirkusz van. A balhé. Mint Győzikéék otthonában. Meg a ValóVilág házatáján. Hiszen biztos azért ilyen szemetet adnak nekünk a tévécsatornák, mert meg vannak győződve, ilyen az élet. Akkor a mi életünknek is ilyennek kell lennie, ugye. Akkor biztos ilyen is. A csatornák műsorkiagyalói csak tudják...        

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr222303849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna033 2010.09.20. 16:29:13

Jó a blogod, Cita! A nevedet nem értem. Valami becézés? Ma kicsit körülnéztem a bulvár hírek között. Be is írtam kétszer, annyira nulla, amit produkálnak! Kicsit erősnek érzem néha, amit írsz, de a szöveged, az nagyon bejön! Olvasni foglak, úgyhogy ne add fel, jó? A celebek nekem is csípik a csőrömet, talán kedvet kapok tőled, és összehozok én is valami odamondogatóssat. Vagy nem. Olyan lusta tudok lenni, hogy inkább olvasom, amit mások írnak.

Anna033 2010.09.20. 16:34:48

El is felejtettem, amikor Angelina Jolie Magyarországra költöz9ik, és muszáj lesz naponta százezerszer róla olvasni, higy mit evett, kivel találkozott, hogyan édelgett a gyerekeivel a Margitszigeten, én lehet, hogy kivándorolok innen! A Gagyiwood-ot jól kitaláltad! Tényleg gagyi az összes híresség.

Anna033 2010.09.20. 16:45:40

Nem értem, írtam még pár sort, és nem látom sehol. Elég béna vagyok, ezek szerint. Csak azt írtam, hogy előre rettegek, ha Angelina J-ék ide költöznek, róluk fog böfögni mindenki. És hogy talán kivándorolok. Egy másik bolygóra is, ha kell.

gagyiwood 2010.09.20. 16:52:39

Kösz, Anna, mind a három kommentet. Mert három lett. Akkor mégsem vagy olyan béna. A nevem egyébként tényleg becézés, a Karmencita becézése. Amit lehet Carmencita formában is írni. Spanyol és olasz nyelven így írják, de nálunk k-val is lehet. Kármenkét jelent. És imádom! Egyedi. Mint én, a szerény havasi gyopár! Ha kicsit erősnek találod, amit írok, az jó. Mert hozzászólásra ösztönöz. Mert tényleg nem tudom a tutit. Csak véleményem van, amiről BOLDOGAN beszélgetek veled, vagy bárkivel, akit érdeklek én, meg a mondandóm. És amikor ideköltöznek őhírességéék, majd jóóó csípőseket mondunk a bulvárhülyékről, akiknek egy híresség böfögése is hír. Jól fogunk szórakozni, meglásd!

kristofcs 2010.09.24. 15:47:59

Te Cita, ezeket a "hölgy-eket tényleg meg lehet ismerni egy este alatt. Valóban fogyóeszközök, hiszen az esti ágycsatározáson kívül semmihez nem értenek, sőt tán nem is érdekli őket. Ez egy elmaszkulinalizálódott női világ, erőszakos lányokkal, és buzis kis lepedőakrobata csávókkal.
És ne akard tudni mi történik ha leáll a kamera, mert leállnak ők is. Az operatőr kiveszi belőlük az elemet, mert holnap is nap lesz. És a kassza jól cseng.
Mert tényleg sokan szeretnének egy ilyen kisminkelt álomban élni, ahol nincs kosz a padlón, a morzsa meg a koszos edény magától tűnik el, és a kedvenc öleb se szarik sehova. Ja.

gagyiwood 2010.09.25. 10:06:48

Szóval elemmel működnek! De jó, hogy erre rávilágítottál! Akkor ez a titok. Nem is emberek. Se hónaljszag, se barna folt az alsógatyában, még egy megrágcsált köröm sincs sehol. Akkor műanyagból vannak. Így mindjárt könnyebb elfogani őket. A Barbie babákkal sincs semmi gondom. Mert kinőttem belőlük. A műanyagemberekbe meg nem akarok "belenőni". Kösz! Jobban fogok aludni ma éjjel...

Cody UK 2010.09.25. 16:14:34

Udv Cita neni, ne haragudjon tudom hogy megittuk a pertut es azt mondta tegezodjunk de nekem valahogy nem megy, igy marad a Cita neni. Nos hat ma az elmult orat azzal toltottem utazgatas kozben a a telefonomon hogy a maga blogg-jat olvastam es a kommenteket. :) Meg kell valljam igen is tetszik hogy kicsit erosebben oda szol a dolgokhoz, ha nem tenne nem is maga lenne. Ami igaz az igaz a celeb vilag az valoban egy felszinesseg ,mert ami alatta van az jobb nem is tudni , a valosagshow-k elore megvannak irva es a forgatkonyvek is , nekem elhiheti mert tudom.Manapsag mar mindenkibol lehet ''Sztar'' magyarorszagon , csak villantson valamit, vagy tegyen valami megbotrankoztatot es mar kesz is a bulvar pletyka es kis id elteltevel o a sztar. Holott meg egy senki valojaban, szoval ez tenyleg undorito. Minidig a hulyekbol lesznek az ismert figurak az orszagban csak meg kell nezni a tehetsegkutato versenyeket a tv-ben otthon , pl. Megasztar a mostani szeriaban volt a tavaszi valogatason egy biztonsagi or aki probalt enekelni de hat ami minden volt csak az nem ami kellet volna, es ma mar o otthon nagy sztar es fellepesekre jar a dallal, ugy mindenki tudja kirol is van szo? '' Bikicsunaj'' Na de ez magyarorszag es a media...

gagyiwood 2010.09.26. 09:26:13

Cody, akkor már tudod, mivel múlatom az időt mostanában? Örülök, ahogy annak is, hogy olvasol engem. Angliában vagy? És tényleg tegezhetnél, két felnőtt ne magázódjon, hm? És a hozzászólásod a helyén van. Pont ezért írkálok, hogy ne csak senkikről kelljen olvasnunk, akik semmit nem értek el, mégis valakiknek gondolják magukat. Puszi.

kaltib 2010.09.26. 13:08:25

Valóban nagyon jók az írások.Pár perce vagyok itt, és nem szeretném, hogy velem legyen tele az oldal, de az írrományok arra sarkalnak, hogy írjak és ezt meg is teszem.Egyetértek a Csontival ez az egész undorító!
Sztár, celeb...itthon ilyen nincs pillanatokra felbukkanó ismert,kedvelt,utált,felháborító embereket nagy menőként kezelünk, holott lófaszt nem értek el,lófaszt nem tudnak.Miért nem olyanokról szól a fáma akikre büszkék lehetünk????Ja, mert ők a múlt!miért nem olvashatunk HofrólGöncz Árpi bácsiról, az LGT-ről, ja mert ők nem vakargatták a seggüket a kamerák előtt, nem keféltek naponta félre!

Jó az oldal, mert felidegesítenek a tények amiket jól közöl!

gagyiwood 2010.09.26. 17:19:53

A senkik, azok senkik, ha segget vakarnak, akkor is. Ha fotózzák őket egész álló nap, akkor is. El is tűnnek hamar. Az a gond, hogy a fiatalok jó része ezt hiszi az életnek. Ezért szakad meg a szívem! Csak tragédia lehet abból, hogy ilyen senkikre akarnak hasonlítani a kölykök. És jelentkeznek ezerszámra a Való Villa lakóinak. Szeretek röhögni, de ezen nem megy...

Cody UK 2010.09.26. 18:48:52

@gagyiwood: Hat igen mar egy jo ideje Angliaban vagyok , igen tudom hogy tegezodhetnenk mint ket felnott de hat tudja a tisztelet...majd egy napon talan :)x

Cody UK 2010.09.26. 18:50:54

@kaltib: Hello baratom. Hat koszonom hogy egyet ertesz velem de honnan tudtad hogy ki vagyok ? Itt az anonimitas a lenyeg a nevekeben , de se baj... :)

kaltib 2010.09.26. 19:23:09

@Cody UK: Nem tudnám öcsém, ha iwiwen nem ez lenne feltűntetve becenévnek,de látom, hogy a cita is levágta ki vagy:)

Cody UK 2010.09.26. 20:35:45

@kaltib: hat igen valoban rajott de o mas miatt :)

Cody UK 2010.09.26. 20:37:43

igeb valoban az de o mas miatt vagta le :)

az àll arc 2010.09.26. 20:57:30

Ne aggodj ezen Csontos akinek van egy kis sutni valo a haja alatt az tudja A Tibi az akinek ilyen rejtéjes nikje van.

Krimhild 2010.09.26. 21:00:29

Cita, megint itt vagyok Nálad és Téged, no meg a kommenteket olvasom.
Lenne egy témajavaslatom, ami szerintem beleillik ebbe az egész gagyiwoodba, mert úgy szar és gagyi, ahogy van. Ezek pedig a főcímek. Újságokban, de főleg itt a neten. Na nem Nálad, de pl. a kapun. Olvasom a címeket, s ma nem előszőr dőltem be. Leváltották Szíjjártót olvasom. Na, gondolom, végre valami paminak való hír. Aztán mi van mögötte: hát indult a maratonon, s ott leváltották. Lehervadtam tőle... S ez így megy nap mint nap. Olyan dolgokra hegyezik ki a címeket, hogy felforr az agyvizem tőle. Ha tetszik a téma, ezt is kivesézheted, mert nagyon tetszik az odamondogatós stílusod. Olyan szeretnivalóan citás! Puszigalik

az àll arc 2010.09.26. 21:03:53

Valahol mégis mi vagyunk emberek a legnagyobb hibàsok akik megeszik a sok hazugsàgot gagyisàgot ami folyik a médiàbol.Mert ugye mostmàr tudjuk szàmon tartani a nézeettséget az eladot példànyszàmot és tv ujsàg nem huje mint mi hanem azt csinàlja amire sajnos vevok vagyunk mi.A husboltba se lehet talàlni sajnos urge hust mért is mert a mai vilàgban az emberek nem esznek urgehust az emberek.

gagyiwood 2010.09.27. 09:24:17

Jövök ide reggel, csipás szemmel, ásítozva, megnézni, mi újság a blogomon, oszt' 19 komment? Atyám, egyből levert a víz! Emberek, én ennyit nem tudok megválaszolni, gondoltam, de aztán rájöttem, jó az, ha itt vagytok velem. Csak gyertek, és írjatok. Én meg hízok tőle. Mármint a májam...
Krimhild, igazad van, én is dühöngök a netes cikkek címén. Egyértelmű és szándékos átverés. Hogy klikkeljünk rá. Hogy a sok klikk sikeresnek mutassa a cikk-szerű akármi megjelentetőjét. Rágyúrok, és kiadom magamból. Meg belőled is, puszigalis csodamanó!
Srácok, nektek meg üdv! Örülök, hogy ennyi idő után újra együtt a banda. Nektek is okés? Hm?

kaltib 2010.09.27. 12:28:44

@gagyiwood: ez tök királyság:):):)

Krimhild 2010.09.27. 18:50:22

Ha leizzadsz is tőle, azt kívánom, hogy napról napra egyre több kommentet kapj, egyre többen ismerjék meg a blogodat, azt a remek, odamondogatós és velős stílusodat, szóval kapjon szárnyára a valódi hírnév. Te attól nem fogsz elszállni és nem leszel cölöp...:-) Szóval, hajrá, előre a kommentek százaiért!

Krimhild 2010.09.28. 12:48:56

Csatlakozom kaltib véleményéhez, várjuk az új mondanivalódat. Biztos nem fogytál még ki a témából, de ha netán mégis hezitálnál, hát figyelmedbe ajánlom Stohl Bucit és az ő legújabb vétségét. Pusszantás
süti beállítások módosítása