gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Stohl András nekem olyan, mint aki nem is létezik. Nem pejoratív értelemben gondolom, hanem úgy, hogy egyetlen műsorban se láttam soha. Színházban sem. Az arcát ismerem, meg a bulvár cirkuszokat körülötte, de hogy szimpatikus lett volna, ha látom valamiben, azt nem tudom. Nem is fogom megtudni, mert a ValóVulgárt még annyira se fogom nézni, mint amiket eddig vezetett. De...

Egy "de" mindig van, legalább egy. Amit részegen és bedrogozva művelt, azt elítélem. Elvárom, hogy ugyanúgy ítélkezzenek felette, mintha egy a média számára ismeretlen ember tette volna. Elvárom, akkor is, ha tudom, a demokrácia egy eléggé szar rendszer. Lyukas, mint egy túlérett ementáli sajt. Azt is tudom, papírforma szerint hiába van egyenlőség az emberek között, a vagyoni egyenlőtlenség az összes többi egyenlőséget is összemocskolja. Pénzzel meg lehet venni a legjobb ügyvédet, a legjobb adószakértőt, sőt le is lehet fizetni vele azt, aki hagyja. Így meg nincs egyenlőség. Ez van.

De ettől még szeretném hinni, az igazságosság létezik. Nem mindig, nem mindenhol, de azért még létezik. Néha szok' győzni az igazság. Ritkásan, egyre ritkásabban, de azért néha megtörténik. Ha a Stohl-ügyben ítélet születik végre, meglátjuk, jelent-e előnyt a vádlottnak, hogy a nyakán híííres fej ül. Komoly esély van rá. Akárhogy is történik majd, az kevésbé foglalkoztat majd, mint az, ami most folyik.

Az érhető, hogy az emberek két pártra szakadtak. Vannak, akik utálják a pasit, vannak, akik védik, így megy ez. Ez is olyan kétféle mércével való méregetéses eset. A színész megosztó típus, megosztja azokat, akik ismerik, és őt az egész ország ismeri. Nekem az a  bizonyos zsigerből jövő spurim azt súgja, nagyképű seggfej is tud lenni a művész úr, ahogy a megbánót is ügyesen tudja eljátszani. Ez nem tény, mivel nem követem a dolgait, ezért csak megérzés. Nem is foglalkozom vele. Amit olvasok róla a bulvár címeiben, az is több információ annál, mint amit tudni akarok róla.

De van egy utolsó "de" a tarsolyomban, és ez idegesít. Megbízták a ValóCsaló vezetésével, mert állítólag a csatorna egy felmérése szerint a megkérdezettek nagyobb része szívesen látta volna az urat újra a képernyőn. Közben meg féléve a közösségi portálok Stohl-ellenes bejegyzésektől hangosak. A csatorna ezt is tudja. Tuti, hogy agyaltak, mielőtt döntöttek. Ráadásul a színész rövid időn belül börtönbe is kerülhet. Egy műsor vezetését félúton átadni valaki másnak? Hm... Lássuk, mit mond/súg/sejtet ez az érthetetlen, vagy nagyon is érthető döntés. 

Az RTL Klub vezetése igen okos, és GARANTÁLT reklámot talált a ValóBunkó népszerűsítésére. Labdáznak ezzel az emberrel. "Utáljuk ezt a barmot!"... durr, "olyan sármos és tehetséges!"... durr, "milyen rendes a csatorna, hogy esélyt ad szegénynek!"... durr, "mi lesz, ha lecsukják közben?"... durr. És pattog ide-oda a Stohl-labda, a ValóSzaró meg egyre többek fejébe beköltözik, ahogy a villa is megtelik a végletekig elkeseredett emberekkel, mert magával és a világgal harmóniában élő ember nem akar milliók előtt segget törölni, és... lőn csoda! Nézik, egyre többen nézik ezt a semmit, mert a Stohl-labda belepattogtatta a fejükbe a műsor létét, és a pattogás addig csattogott a fejekben, míg a kíváncsiság a képernyő elé ültetett jóóó sok nézőt. Reklám a fogás, hm?   

6 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr132467498

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így utáljuk Bucit 2010.11.25. 15:58:17

A szombat este indult anti-buci csoport máris 5000 feletti tagot számlál.   Stohl András amúgy egy igazi aranyköpés generátor. Volt ugye tavasszal az "Óvakodj a részeg AutóStohl", amit imádtunk. Emlékeim szerint volt ilyen néven Fac...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabesz47 2010.11.23. 11:11:41

Látom, most írtad Cita, és megint beletrappoltál a közepébe. Én is dühöngök, hogy a Sthol megint a csapból folyik rám de arra nem gondoltam, hogy az RTL szándékosan csinálja a fesztivált. Pedig igazad lehet. Tökéletes ingyen reklám. Ha meg lecsukják, az is az lesz. A kinevezését végig gondolták, akkor okkal tették. Nem kockáztatnak semmit. Ha marad a csávó, jó ha nem, az is oké. Csak beszéljenek róla sokan. Hátha meg is nézik ezt a szart a tévében. Való Szaró, jól írtad, jót röhögtem rajta.

kaltib 2010.11.23. 13:29:13

Kikskezicsókolom!Egyetértek azzal, hogy a Sthol reklámfogás az Rtl-nek, az Rtl meg egy nagy lehetőség a Stholnak!Én is elítélem amit tett, megérdemli a bűntetést, mint ahogy más is megérdemelné adott esetben!Ha egy picit gondolkozunk ez, hogy beszélünk róla ez neki csak jó!Újra képernyő, újra téma..de azt senki ne feledje, hogy akármilyen is valójában, köztiszteletnek örvendő művész, vagy közismert búnöző, a llekiismerete elől nem menekülhet el..és ez a legnagyobb bűntetés!

fuligula 2010.11.23. 14:40:56

Igen, igen, betaláltál megint, Cita! Ok, hogy nem nézzük a Tv.ben, de ott van a Való... az újságokban, utcán a plakátokon, a közbeszédben, óvodában (!), iskolában. Egyet tehetünk, barlangba beköltözni. A bűncselekmény egyik fogalmi eleme a TÁRSADALOMRA VESZÉLYESSÉG. Vajon ezt az egész VV és Buci ügyet tekinthetjük-e társadalomra veszélyesnek? A válaszom igen és akkor sikerült is egy egy/harmad bűncselekményt előállítanunk. Már csak az kell,hogy megvalósuljon a tényállásszerűség-tehát szerepeljen a Btk.-ban- és a bűnösség. Nagyszerű úton haladunk.:(

gagyiwood 2010.11.24. 17:56:38

Jó lenne hinni, hogy amikor egy híresség könnyes szemmel fájlalja tettét, akkor nem szerepet játszik, hanem tényleg átérzi, mit tett. Nem vagyok túl optimista a témával kapcsolatban.
Az is elgondolkodtató, hogy joga van-e egy tévécsatornának, vagy bármilyen másik médiumnak olyan mocskot ránk önteni, ami erkölcsileg veszélyes lehet? Ja, ha a Médiafelügyelet tiszta szemmel nézne, és ha a médiumok vezetői felfognák a felelősségüket... Ha, ha, ha. Sok a ha az életünkben, kicsit túl sok is. Ki is dönti el, mi veszélyes a társadalomra? A haldokló Alkotmánybíróság? Az országgyűlés, ahol viccnek vannak a viták, mert a 2/3-os többség úgyis megszavazza, amit akar? Nekünk kellene saját magunk bíráinak lennünk. Ha mi nem néznénk a ValóCsalót, nem is létezne. Nem könnyű ezt elfogadni...

Zolagyerek 2010.11.24. 18:16:13

Elég régen írtam már, de erre muszály. A ValóVilág elképesztő szemét, és az hogy visszahozták, felháborító! A Stohllal reklámozni meg a pofátlanság teteje! Igazad van Cita, össze kellene fognunk. Annyian vagyunk, akik hánynak ettől az egésztől. Mégis hagyjuk. Bombázni kellene az újságokat, tévécsatornákat, levelekkel, emailokkal, és nem nézni meg nem olvasni őket. Nekik az istenük a nézettség, az anyjukat is eladnák érte. Mocskok! Ha nem verünk a fejükre, bármit a pofánk elé vághatnak, a srácaink meg nézhetik. Ezen nőnek fel, mi meg félre nézünk. De elegem van ebből!

gagyiwood 2010.11.25. 09:44:31

Zolám, felhúztad magad rendesen. Én is fel tudom hergelni magam néha. Az a baj, hogy nagyon sok dolog van, amitől kiborulhatunk. Én igen boldog lennék, ha a ValóVelő lenne az egyetlen téma, amitől rojtosodnak az idegeim...
süti beállítások módosítása