gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sokat vigyorgok korunk eszetlenségén. Ma reggel, megint vigyoroghattam egy nagyot. Ha igaz, ha nem a hír, ami mögötte van, megér egy misét. Állítólag (!) egy svájci, hetven felett járő nő halála előtt még egy nagyot akar szeretkezni egy huszonéves bikával. Az aktusért egy négymillió eurót érő házzal fizetne...

Képzeljétek el, ha az ÖSSZES olyan hír, hogy egy öregecske férfi jóóóval fiatalabb nővel vigasztalja aszódó testét, töppedő pöcökjét és a halni vágyás ellen próbál harcolni az ágyban...  ha ezek mind nyilvánosságra kerülnének, nem is lenne más hír a neten! Bezzeg, ha egy idős nő vetemedik (!) ugyanerre, híre kél, és szent borzadállyal, felálló karszőrzettel vág meglepett arcot a világ! Szent Álszentség, élj sokáig!!! És maradj olyan ostoba, amilyen mindig is voltál.

Akkor most, egyenlő a két nem, vagy ez is hazugság? Férfi lehet részeg, nőtől ez undorító? Férfi félreléphet, megbocsáttatik neki, mert hajtja szegényt a vére, ha nő teszi, az kurva, és az is marad? Férfi a gyerekneveléshez elég, ha a hímvesszőjét "kölcsönadja" a nemzéskor, oszt' a fizetése egy részét pelenkákba fekteti, és ettől már apa, nő viszont nem akarhat karriert a gyereke mellé, mert akkor nem is anya? Férfi elhanyagolhatja a külsejét, ha egy fokkal szebb marad az ördögnél, nő nem lehet nem szexi, mert férjura nem gerjed rá, ha nem flangál otthon fekete tangában, a szilikon cicijeit ringatva aptyuk orra előtt? Agglegény férfi okos, mert megúszta a házasság börtönét, egyedülálló nő, alias vénlány meg szerencsétlen, mert egy férfinak sem kell? Jóóó kis lista, és folytatható lenne a végtelenségig. És szerintem, vicces is. Mármint, amit a két nem művel egymással. Kevés kivétellel nem tisztelik egymást. Használják egymást, egymás testét, egymás pénzét, de nem tisztelik egymást. És kettős mércével mérnek, hogy NE IS KELLJEN TISZTELNIÜK EGYMÁST!

Ha ez a svájci hölgy, némi nemi bizsergéssel a testében akar az életétől elbúcsúzni, akkor hajrá, tegye! Magánügye. Ha talál jelentkezőt a feladatra, miért ne tenné? Az ő teste undorítóbb, mint egy idős férfié? És undorító egyáltalán az öregség? Nem hinném. Ha egyenjogú a két nem, akkor nincs különbség nemi aktus és nemi aktus között, bárki is műveli bárkivel. Már ha mindkét fél felnőtt, és mindketten akarják az élvezet megélését. Mondjuk, engem kihagyhatnának a dologból. Se olvasni, se nézni nem akarom. Megvannak nekem a saját vágyaim, mindenki a maga huncutságaival törődjön!

Ha Madonna vagy Demi Moore él fiatalabb férfival, akkor minden cikk megemlíti, hogy a hölgyek öregedők/öregszenek már/jóval idősebbek párjuknál. Ha George Clooney, Bruce Willis, vagy Mickey Roorke teszi ugyanezt, soha nem hangsúlyozzák ki, hogy öregednek az urak. A korkülönbséget megírják, de nincs mellékzönge. Hogy öregecske kecske is nyaldosná a fiatalka só testét... 

 

Szerintetek, nem vicces? Az emberi ostobaság vééégtelen óceánjában jó nagyokat lehet úszni!    

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr892409396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabesz47 2010.10.30. 11:38:32

Megint alkottál. Pasi vagyok, mégis tetszik, amit írsz. Öreg nővel, azt azért nem, de értem, min kell röhögnöd. Hazug szarság az egész, már bocs a szóért! Haverokkal dumálni vagy egy nővel, másképp beszélek mindkét helyzetben. Teljesen másképp. Mást is várok a nőktől, mint a pasiktól. Van kettős mérce. Nem nagyon tetszik, de ettől még van. Nálam is. Ne legyél ilyen okos, ha kérhetlek.

Zolagyerek 2010.10.30. 11:55:14

Egy munkatársam mesélt erről a blogról, gondoltam, megnézem, mi a fene a jó benne. Erre regisztráltam is. Most az előbb. Talán a bejegyzésed olyan Cita, nem is tudom. Csabesz azt írtad, neked is van kettős mércéd. Francba, nekem is van. Veszekszünk is a csajommal. Ez is milyen baromság, hogy csaj. Jól megvagyunk, mármint általában, mégis csajozom. Mert pasi nem írja, hogy a kedvesem. Az nem férfias. Csak tudnám, miért írok ilyeneket. NEm szokásom. Cita, ez női név, uyge? Még nem hallotam sose. Nőként írsz. De valahogy másképp is. Mintha több oldalról néznél. Neked nincs kettős mércéd? Vagy csak okosat játszol? Azt hiszem, el kell olvasnom a többit is. Sokat írtál már. Ha ilyenek, mint ez, hát, nem is tudom. Miért nem lehet ilyesmiket olvasni a világhálón? Csak baromságokba ütközöm állandóan.

gagyiwood 2010.10.30. 12:30:29

Megebédeltem, gondoltam, megnézem, vagytok-e velem néhányan? Erre, itt vagytok! Zola, veled még nem találkoztam, szia! És tényleg nő vagyok. Naná!!! A munkatársadnak jó az ízlése, ha ajánlott engem. Ajánlj tovább te is! Száguldani akarok a hííírnév felé!!! És nekem is van kettős mércém. Mert ahogy felnőttem, belém magyarázták. Csak megpróbálok mindent megnézni több oldalról. Próbálok ellentartani annak, amit belém plántáltak anno. Ha mérges vagyok, elfogult is vagyok, akkor nem megy, és jön a kettős mérce. De azért rendületlenül próbálkozom. A KEDVESEDDEL légy kedves. Ha idegesít, akkor is. És kérd tőle is ezt. És hívd bátran kedvesednek. Ha máshol nem, akkor itt, nálam. Nálam olyanok olvasnak téged, akik nem akarnak gagyiwood-pofákká válni. Ehhez olyan őszinteségszerű viselkedés kell. Bénázásokkal persze. Én is sokat bénázom. Ja, és Csabi, neked is kösz. Mindketten férfiak vagytok, mégis meritek látni, amit nem jó látni. Van még remény a fajunknak...

Anna033 2010.10.30. 14:03:52

Két férfi is elismeri, hogy kettős mércével mér? Van isten! Akkor én is bevallom hogy nekem is van. Ha már ilyen bevallós bejegyzést írtál Cita. A hír nevetsége, a svájci nő nem fontos, de ha mást nem is ér a hír, hogy mi itt bszélgessünk valami fontosabbról, mint egy öreg ember szexuális vágyai, akkor már oké minden. Érdekes, hogy az eszemmel tudom, nem helyes különbséget tenni férfi és nő között, egy részeg nőt látva megvetést érzek, a részeg férfit meg csak kikerülöm. Mintha tőle normális lenne a piálás. Nem jó így, tudom, mégse tudok mást érezni. Örülök Cita, hogy eszembe juttattad, hogy néha nem vagyok igazságos. Amikor velem nem az valaki, könnyeb lehet elviselni. Mert én is csinálom.

robertpatt 2010.10.30. 14:33:10

Vén nyanyák egy fiatal pasival? ettöl lekókad bárki. Egy öreg nő melle a derekaig lóg.Ne akarjon kefélni az ilyen. Harmincötig nő utána már nem. Nevelje a kölykeit. Ha egy pasinak nem áll fel nincs mit csinálni.A csaj örüljön ha kap valamit. Nem véletln hogy nekünk van csak farkunk,ez biztos. Kefélésben nem egyenló a nő. Másba se nagyon.Ha az lenne nem haverokal akarna minden pasi jól érezni magát.

Csabesz47 2010.10.30. 18:12:07

Na, alakul a blogod Cita. Itt az első bunkó a kommentelők között. Robertpatt, talán pattanásos Robi jobb lenne. Haver, ha nem tudsz helyesen írni, ne írj. A mondandód meg ugyanolyan ocsmány, mint a helyesírásod. A média nevelt ilyen bunkóvá vagy magadtól is ilyen vagy? Ha van partnered, nem lehet normális, az biztos!

gagyiwood 2010.10.31. 09:09:22

Csabesz, ne húzd fel magad, jó? Ilyesmin butaság. A roberpatt név talán olyan embert takar, aki tele van sikertelenséggel, reménytelenséggel, és a legkönnyebb módon próbál megszabadulni a dühétől. Kiabál. Rondákat. És arc nélkül, mert így biztonságos.A netnek nem csak előnyei vannak. Az arctalansága hátrány. Hazudozásra, mocskolódásra ösztönözhet a nyugalom, hogy nem bukhat le a kiabáló. Egy ilyen hozzászólás önmagáért beszél. Még vicces is.

Csabesz47 2010.10.31. 10:16:38

Beszállok én is, Csabesz. Az ilyen pattanásos seggfejek miatt gondolnak rólunk a nők annyi rondát. Mert az ilyen pöcsök úgy bánnak velük, mint istenek a kis senki halandókkal. Lekezelően és nagyképüen. Robertpatt, bunkó vagy és a szád büdös a szavaidtól. Remélem, megkímélsz minket a jelenlétedtől. Jól érezzük magunkat nélküled. Ez a blog nem neked szól. Ha Cita nem mondja, mondom én. Seggfejek, kiméljenek, ez az üzenet. Csak most. csak itt. Csak neked, paraszt.

Csabesz47 2010.10.31. 13:42:47

Beugrottam, hogy lássam, a bunkó visszaírt-e valamit. Erre látom, magamat szólítottam meg az előbb. Pedig csak jelezni akartam, megint én volnék, a Csabesz. Bocs, ebéd előtt voltam, éhesen, a konyha felől jöttek az illatok, kaja még sehol, így nem kellene írni. Kiváncsi lennék, a bumburnyák lelépett, és máshol mocskol tovább, vagy csak kirándul valahol. Cita, írj valami újat, hogy tovább léphessünk ezen a témán. Ami mintha engem hergelne egyedül. Jól látom?

Krimhild 2010.11.01. 13:09:54

Valóban hihetetlen, hogy a média mi mindenből képes "hírt" kovácsolni... Tegyük fel, hogy legjobb szándékkal tették, elősegítendő, hogy az idősödő hölgy megtalálja és megkapja, amit keresett. Hiszen manapság - a valódi emberi értékeken kivül, melyek nem árucikkek - minden kapható, így szex is. Abban egyelőség van a két nem között, hogy vannak férfi prostik is. Amilyen bolond ez a világ, még arra is lehet példa, hogy egy fiatal férfi idős nőre bukik, mert anyát keres magának, vagy netán a pénz szaga után megy. Azért ammondó vagyok, két ember, két bármilyen (idős, fiatal, szép, csúnya) ember intim kapcsolata csakis rájuk tartozik.Az elmefuttatásod megint nagyon megnyerte a tetszésemet, Cita. A bunkó véleménye is csak azt tükrözi, hogy már mindenféle ember eljut a blogodra...

AntiChrist™ 2010.11.01. 14:52:17

"Akkor most, egyenlő a két nem, vagy ez is hazugság? Férfi lehet részeg, nőtől ez undorító? Férfi félreléphet, megbocsáttatik neki, mert hajtja szegényt a vére, ha nő teszi, az kurva, és az is marad? ... ..."

Szerencsésnek mondhatom magam, mert ezen a téren nem rendelkezem kettős mércével. Van olyan területe az életnek, ahol igen (azért se mondom meg, hogy melyik az :), de ez a rész tiszta.

Egyformán gusztustalan a részeg, saját hányásában fetrengő férfi és nő, egyformán nem egyenes jellem a másikat megcsalós stb.
És éppúgy joga van a (hasamra ütök) 80 éves nőnek 20 éves sráccal szexelni, mint a 80 éves férfinak 20 éves csajjal. Ha találnak hozzá partnert - csinálják.

Egy troll ugyan nem csinál nyarat, de a megjelenése az egyik biztos jele annak, hogy a blog egyre felkapottabb, és jönnek az olvasók mindenfelől :)
Az én idetévedésem a másik ;)

gagyiwood 2010.11.02. 08:51:34

Krimhild és AntiChrist, örülök, hogy egyet értetek velem. Hogy nincs kettős mérce, mert tisztességtelen, akárki is műveli egy másik emberrel. Gondoljátok csak el. Szülő a gyerekével, főnök a beosztottjával, házastárs a másik felével... könnyű mást elvárni a másik féltől, mint magunktól. Könnyű nem emlékezni, milyen volt, amikor mi lettünk igazságtalanul megítélve. Néha én is észreveszem, hogy van kettős mércém, olyan helyeken, amelyek nagyon erősen érintenek engem, ott nehéz tiszta szemmel nézni, de legalább fel- és elismerem, ami a gyógyulás egyik jele lehet. És AntiChrist, ahol te is kettős szempontok alapján nézel, és azt érdekesnek találod, akár fel is vethetnéd, hogy agyaljunk rajta. Meg azért is, mert kíváncsiak vagyunk. Így, királyi többesszámban, mi, I. Karmencita, minden tisztaszemű uralkodója kérlek, rántsd le magadról a leplet. Biztos megér egy misét a téma. Olyat írok róla, lepetéznél, ha lárva lennél...

AntiChrist™ 2010.11.03. 19:57:05

@gagyiwood: Hú, ettől a szövegtől már le is petéztem :))

Egyébként pl. a gyerekkel kapcsolatban vettem észre, hogy hajlamos vagyok a kettős mércére. De ez még évekkel ezelőtt feltűnt (a kislányunk most hatéves), és sikerült is fejlődnöm, ill. az asszony is szokott figyelmeztetni, ha már nagyon üvölt belőlem az elfogultság. Ő ezen a téren (is) jóval előrébb jár, mint én :)

Fenehorizont 667 2010.11.06. 18:40:48

annyira azért nem álszentség ez, inkább csak működnek még az évszázezredes ösztönök. egy férfinak azért jobb a fiatalabb nő, mivel az teljes biztonsággal ki tudja hordani az egészséges gyereket, a fiatal nőnek és a családnak az idősebb pasi nagyobb biztonságot tud nyújtani a hosszabb élete során összekapart anyagi javakkal.
ezek kódolt dolgok, és a képmutatás inkább ott jelentkezik, ahogyan áttranszformáljuk ezeket a kódokat a mai értékekre, hisz a szinglipicsák és megfelelési kényszeres balfaszok közötti meccseknek már nem sok köze van az 'ősi' viszonyokhoz.

AntiChrist™ 2010.11.07. 14:27:59

@fenehorizont:

- Egy fiatal nő sem tudja teljes biztonsággal kihordani a gyereket, plusz arra nézve sincs garancia, hogy a születendő gyerek egészséges lesz.

- Manapság már 30, de akár 40 év felett is meglehetős biztonsággal vállalhat egy nő gyereket - kellő körültekintéssel, orvosi felügyelettel, és nem azután, hogy szétitta-drogozta magát.

- Semmi garancia nincs rá, hogy egy idősebb férfinek jobb az egzisztenciája. Tele van az ország csóró 50 év felettiekkel (ez persze nemtől független).

- Ha végeznénk egy reprezentatív felmérést 19-29 éves nők között, hogy egy 35 éves, vagy egy 75 éves férfit választanának-e spermadonornak, hát...

- A poszt nem az utódok nemzéséről szólt, hanem (leegyszerűsítve) arról, hogy egy 80 éves nőnek van-e ugyanannyi joga 30 éves fickóval kefélni, mint egy 80 éves pasasnak 30 éves csajjal.
Van.

Nem mellesleg nagy valószínűséggel se a 80 éves nő, se a 80 éves férfi nem utódnemzés céljából tart fenn szexkapcsolatot a fiatalabb partnerrel. A kapcsolat eleve nem lesz hosszú életű (jó eséllyel legalábbis).
Itt az élvezetről volt/van szó.

Ha ez a bizonyos 80 éves nő már felnevelt 5 gyereket, van 20 unokája: mit is kell még tőle elvárni? Jól akarja magár érezni, együtt van pár hónapig egy fiatal fickóval (ha talál magának) - utána szakítanak, és a pasas majd talál korban magához illőt, akitől aztán esetleg gyereke is születik.

gagyiwood 2010.11.08. 09:24:07

Ezt akartam leírni, Chris, pont ezt, amit idevéstél. Hogy bárkinek joga legyen arra, amire egy másiknak a társadalmi elvárások, a vagyona, az akármije alapján joga van, az emberi jog, nincs szűkítés. Vagy mindenkinek, vagy... mindenkinek. Kösz.
És az előtted szólónak abban igaza van, hogy az ösztöneink iszonyú erősek, zsigerből jönnek, és úgy csapnak le ránk, hogy majd' földre döntenek! Ettől még a tisztesség tisztesség marad. Amit szabad Jupiternek, azt igenis szabad a kis ökörnek is! Ha már a demokrácia létrejött. Pocsék egy rendszer tud lenni, de az egyenlőség ötlete jóóól ki lett találva. És működhet is. Rajtunk áll...

fuligula 2010.11.11. 15:05:13

@gagyiwood: Ha már a demokráciánál tartunk: érdemes lenne egyszer a magyar közigazgatás bugyrairól is egy szösszenetet írnod. Tök jó dolog az egyenlőség csak a gyakorlatban nem működik. kis emberek nagy megalázása.

fuligula 2010.11.11. 15:49:02

De hagyjuk is a sírást, épp elég a mindennapokban! Pont azért olvasom ezt a blogot, hogy egy kicsit "kajánul" tekintsek a világra, feltöltődjek igazi gondolatokkal. A háborgást, morgást kapja meg az illetékes személyesen.
remélem érthető voltam.:)

gagyiwood 2010.11.13. 11:04:17

Beleszaladtál a bürokrácia egyik hálójába, mi, Fuligulim? De fel tudja húzni az embert, ahogy a média mellett mindenhol máshol is hülyének nézik!!! És átverhetőnek is. Mi meg hagyjuk. Az agyam elszáll magunktól néha! Olyan sokan vagyunk és olyan erősek, mégis tollpiheként hagyjuk fújogatni magunkat összevissza! Meg is érdemeljük, amilyen marhák vagyunk...
De te azért vedd fel a kesztyűt, ha lehet. Harcolni mindig lehet, egyedül is lehet. Ha meg veszítünk, legalább a tudat megmarad, hogy megpróbáltuk.
süti beállítások módosítása