gagyiwood-a kajánfejűek szemével

Értelmes emberek zsebében az összes bicskájuk kinyílik, ha hazai és külföldi cölöp-celebjeink ostobaságait olvasni kénytelenek. És néha kénytelenek, mert mindenhonnan árad az ostobaság, kikerülni lehet, néha bele nem botlani viszont nem lehet. Akkor én mostantól SZÁNDÉKOSAN fogok beléjük botlani, és élvezettel kiadom magamból, amit gondolok a média nagyságos asszonyról és az ő kétdimenziós teremtményeiről. Az álompárok álomtalan életéről. Az adakozó lelkű szárnyatlan gagyiwoodi hírességek szárnyatlanságáról. Meg rólunk, akik nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretné a bulvármédia...

Friss topikok

Linkblog

Megint itt egy botrány. Alapból is gusztustalan, gerjesztve meg egyenesen undorító. A média jó szokása szerint csontig leeszi bárkinek az életét. Kíváncsi lennék, ha a bulvár egyik hiénája kerülne a paparazzók masinája elé, és rajta csámcsogna a fél ország, nem érezné-e úgy, hogy ez igazságtalan? Költői kérdés volt. Mert naná, hogy úgy érezné.

Damu Roland nem tetszik nekem, ahányszor láttam, az arcából azt olvastam, puhány alak, élveteg, és az erőszak sincs messze tőle. DE(!) ez csak egy szubjektív vélemény volt. Spuri, zsigerből. Meg vagyok győződve, amit egy ember harminc fölött az arcán visel, ráncokat, biggyedést, gödröket, fényt avagy fénytelenséget, azt a jelleme és az életvitele vésték rá. Azok a mindenféle akármik az arcon mi magunk vagyunk, és Roli gyerek arca ronda. Nem szexesen nézve, hanem emberesen. És nekem, csak nekem, más mit gondol, nem tudom.

Ami a nemi erőszakot illeti, engem még nem próbált egy férfi sem akaratom ellenére maga alá gyűrni, de azzal tisztában vagyok, ha egy pasi nagyon akarja, amit akar, az erőfölényével be tud jutni egy olyan bugyiba is, amelynek tulajdonosa inkább magán hagyná azt a fehérneműt. De azzal is tisztában vagyok, az erőszak tényét nehéz bizonyítani, mint ahogy arról is hallottam, hogy a női nem egyes nőstény tagjai ezzel a váddal szoknak bosszút állni a partnerükön vélt vagy valós sérelmeikért.

Innentől a téma szinte kezelhetetlen. Az a két ember tudja csak biztosan, mi is történt a néma falak között, akik egymáson feküdtek. Ha az erőszak nem járt rengeteg sérüléssel, akkor két tanú két vallomása marad. És harmadik tanú hiányában valahogy meg fogják oldani a problémát. Megegyeznek, bíróságra mennek, a hölgy apja levágja az erőszaktevő fityegőjét... ők döntenek. A nyilvánosságnak semmi köze hozzá, ha NEM TELJESEN EGYÉRTELMŰ az eset. Senkit nem lenne szabad vádaskodással bemocskolni.

Damu Rolandból én kinézem, hogy képes erőszakra, igen erőteljesen ellenszenves a képe, DE(!) lehet ártatlan is ebben az esetben. Nem a bulvár média szarja a passzát szelet - bocs, de a vulgáris kifejezés éppen illik a bulváros mocskokra! -, a bíróság dolga az ítélkezés. És a demokrácia nevű valamiben létezik az a fogalom, hogy "az ártatlanság vélelme", akit nem ítéltek el, az az ítélethozatalig ártatlannak kezelendő.

Véleménye bárkinek lehet. Nekem is van. Rolika gázos, nagyon gázos, azt állítja, a lány kezdte verni őt, meg könyvet is akar írni, mert hirtelen rátört az írhatnék... gázos, ha mondom. De ettől még nem biztos, hogy megerőszakolt bárkit is. Lehet, hogya lány támadt rá, ha szemét volt a hölggyel, elszakadhatott bármelyikükben a cérna. Manapság igen vékony cérnánk van a problémák kezelésére. Gyöhönyöhörühű világunk újabb áldása ez, de azt már ne etesse meg velem senki, egy kilencven feletti súlyú férfi nem tud lefogni egy ötvenkilós fiatal lányt! 

Rolika ázott kutyaként néz ránk a képeken, biztos nehéz gyermekkora volt szegénykének, azért lett ilyen nehéz eset! A csatorna, amelyikkel már évek óta forgatja az egyik szappanos operát, meg kitette a szűrét. Nem tudom, melyikben játszik, mindkettő szappanos lábvíz nekem, de régóta szerepelt benne, írták valahol. Stohl maradhat, mert pénzt hozhat, Damunak mennie kell, mert a közfelháborodás előtt a csatorna meghajol... vagyis félti a lábvízének a nézettségét. Még hogy erkölcsök? A csatornák a pénzt istenítik, csakis a pénzt, a bulvár szintúgy. Nekünk meg arról gagyognak/gagyiznak, hogy igazságosság, tisztesség, egyenlő bánásmód, és ezekhez hasonló zöldségek. Még jó, hogy amikor a lakásunk ajtaját magunkra csukjuk, kizárjuk ezt a sok szemét embert, és a gondunkat a saját, LÉTEZŐ(!) erkölcsi értékrendünk alapján oldjuk meg. Mert van nekünk olyanunk. Kinek, milyen, olyan, de van.

A média öntelt szemetjei meg otthon nem hiszem, hogy a saját csemetéjükkel is úgy bánnak, ahogy bárkivel teszik a nyilvánosság előtt. Az ő gyermekük mindig mindenben ártatlan. Okos is. És joguk van a magánélethez. A magánélet szentésége jár nekik. Másoknak már nem jár. És ők nem is mocskok, hogy mások életébe mocskolnak bele. Joguk van hozzá, mert a KÖZT SZOLGÁLJÁK VELE! Csak a közt erről nem szokják megkérdezni. Pedig mi mindent tudnánk mi, "közök" mondani nekik! Mutatni is...    

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gagyiwood.blog.hu/api/trackback/id/tr772488275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabesz47 2010.12.03. 08:31:28

Én se bírom a pasit. Ellenszenves, bár igazán nem tudom, miért. Talán a spuri, ahogy írod. Amióta írtál erről, gondolkodom rajta, és igazad van. Ösztönösen szoktam eldönteni, ki milyen. Damu a nem tetszik kategoriába tartozik. Én nem bánom, hgy a sajtó rászállt. A kollágái is félnek tőle a sorozatban, csak a Tv2 nem engedi őket nyilatkozni. Ez is jellemző. Azt meg egyáltalán nem értem, egy nőnek hogyan tetszik egy ilyen pasi. Puhány. Gerinctelen. Nem is férfi. Ki érti a nőket?

Zolagyerek 2010.12.03. 17:14:58

Rég írtam már, de erre kell. Belenéztem több portálba, és mindenhol acsarognak. Mint a Stohlra. Te vagy az egyetlen Cita, aki próbálja megnézni elölről és hátulról a dolgot. A Damunak tényleg ellenszenves a feje, ahogy Csabesz írta, de az erőszak más tészta. Tényleg elég gyakori, hogy nők ezzel a módszerrel áljanak bosszút az emberükön. Meggyanusitani valakit, így, élvezkedni, belőle megélni, ez ocsmány. Valahol írtad, hogy minden mondatodhoz lássuk oda a szerintemet. Mert nem tudod a tutkót. Más miért nem próbálja látni hogy amit gondol, az csak gondolat? Gondolni lehet, mocskolni másokat az már más dolog.

gagyiwood 2010.12.04. 10:52:18

Na, mi az, fiúk, egyetértünk a bloggerünkkel, mi? Igazán rendesek vagytok! És Csabesz, a nők egy fokkal sem buggyantabbak, mint a férfiak abban, ki tetszik nekik, és ki nem. Mindkét nem ezt is zsigerből oldja meg. Nekem Damu Roland annyira unszimpatikus, hogy nem is látom férfinak, de egy Vokság Virág szerű mű nő sem nő. Mégis mindkét ember népszerű a másik nem elég sok képviselője szemében. Ez van. Igyekszem rajta röhögni. Mert ha komolyan venném a dolgot, inkább sírni kellene. Mert az emberség helyett a sok pénz meg a szilikon mellek számítanak. De ennél több is van. Mert sokan vagyunk olyanok, akik merünk igazán nézni egy embert. Három szemmel. Úgy meg az abnormálisan nagy mellek és a kockahas nem is olyan fontos...
süti beállítások módosítása